Huren of kopen op de Berghorst

De bungalows (chalets) worden door de eigenaar zelf of via een bemiddelingsbureau verhuurd. Het park kent geen eigen verhuurbedrijf.

Omdat de kwaliteit van het park op een hoog niveau ligt en de langhuurders  (langer dan 4 weken) mede de kwaliteit van het park bepalen, heeft de vereniging eisen aan huurders gesteld. Ze zijn o.a. verplicht een “Gebruikersverklaring ” te ondertekenen.

Let OP! Volgens onze statuten kan een eigenaar zijn privé gedeelte met inbegrip van de gemeenschappelijke gedeelten en/of de gemeenschappelijke zaken en rechten slechts voor recreatief verblijf van tijdelijke aard  (max. 4 maanden) aan een ander in gebruik geven. Voor langer verblijf is een vergunning en inschrijving van de gemeente nodig.

Alle bungalows zijn gestoffeerd en gemeubileerd en hebben een eigen parkeerplaats voor één personenauto.
Bedrijfswagens met grijs kenteken boven de 1500KG moeten op de bezoekers parkeerplaats parkeren.

Er is verwarming  en televisie/radio aanwezig. Het park heeft WIFI rondom het Posthuis aan de voorzijde van het park, maar een aantal eigenaren biedt dit aan in de bungalow. De meeste bungalows hebben een schuurtje. Klik op onderstaande naam van de verhuurder voor meer informatie of website.

Op het informatiebord aan de voorzijde van het park worden chalets te koop aangeboden.

Voor toeristisch verhuur  Klik Hier

Naam   Telefoon nummer  E-Mail  Aantal Bungalows  Kort verhuur Lang verhuur Te koop
     berghorstchalets@gmail.com  24  x x  
             
             
 Huibers J.  0529457141   joandve@gmail.com  1    x